Termeni si conditii

Actualizat pe data: 08-02-2022

1. Folosirea site-ului teasigur.ro

Achizitionarea produselor de asigurare sau simpla vizitare a acestui site, aduce de la sine acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" nu sunteti nevoit sa folositi acest site.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

2. Prestarea serviciilor

Site-ul www.teasigur.ro este operat de ML WEB STORE SRL, CUI 37949560, cu sediul pe Strada Infratirii, nr 1, Targu Mures, judet Mures, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J26/1371/2017, Inregistrat in registrul intermediarilor secundari RIS si autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara sub RAJ-532987, in parteneriat cu GLOBASIG BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE SRL, inregistrat in registrul intermediarilor principali sub numarul RBK-146.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul produselor de asigurare comandate sa cerem plata integrala in avans.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

3. Obligatiile dumneavoastra ca utilizator al contului

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

4. Comanda politelor de asigurare de la teasigur.ro

Teasigur.ro este denumirea comerciala a site-ului care apartine de societatea ML WEB STORE SRL.

Puteti face o comanda de servicii folosind si completand datele solicitate in formularul de oferta, selectand-o pe cea dorita, apoi completand datele din checkout si formularul de plati pus la dispozitie intr-un mod extern in platforma procesatorului. Dupa comanda, veti primi o confirmare prin email, iar polita in format PDF va fi incarcata ulterior de catre un consultant, in contul dumneavoastra si automat expediata prin email.

4.1 Prin plasarea unei comenzi electronice a unui serviciu in cadrul site-ului teasigur.ro, clientul este de acord cu forma de comunicare pusa la dispozitie de vanzator si anume email sau telefonic.

4.2 Prin termenul de servicii, intelegem intermedierea de asigurari RCA sau alte tipuri disponibile in cadrul site-ului teasigur.ro. Contractele de asigurare sunt emise in numele companiilor de asigurare partenere. Teasigur.ro pune la dispozitie doar oferta primita de la parteneri printr-un mecanism de integrare API.

4.3 La prima comanda efectuala pe site-ul teasigur.ro se va realiza in mod automat un cont, iar datele respectivului le veti primi prin email.

4.4 Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii asa cum sunt ele scrise.

5. Refuzarea unei comenzi

Pentru refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email sau telefonic de motivul refuzului.

5.1 Vom putea refuza comanda dumneavoastra daca:

  • Informatiile primite de la client nu sunt conforme cu realitatea;
  • Procesarea platii nu s-a efectuat intr-un mod corespunzator si contul clientului nu a fost debitat;
  • Daca din cauza unei erori in timpul ofertarii, pretul nu a fost cel corect si a fost afisat eronat;
  • Daca comanda a fost deja achitata si comanda este refuzata, se va restitui clientului suma integral intr-un termen de maxim 10 zile printr-un transfer bancar in contul acestuia;

5.2 Contractul se considera incheiat in momentul in care clientul primeste polita in format PDF pe adresa de email introdusa la inregistrare.

6. Comunicare

Comunicarea cu staff-ul teasigur.ro se va face prin datele existente in sectiunea contact

6.1 Clientul teasigur.ro are obligatia de a transmite orice document solicitat in vederea confirmarii identitatii sau a datelor completate in site-ul mai sus mentionat.

7. Obligatiile clientului in relatia cu teasigur.ro

Inainte de finalizarea comenzii clientul declara ca a citit, a inteles si a luat la cunostinta prevederile acestui document acceptand termenii si conditiile teasigur.ro, ca datele introduse in formularul de comanda sunt conforme cu realitatea, ca are varsta de 18 ani impliniti si este de acord cu prelucrarea datelor ce au caracter personal in scopul ofertarii, incheierii contractului si expedierii de materiale publicitare.

7.1 Clientul va suporta toate daunele pentru orice date false introduse in cadrul teasigur.ro in vederea ofertatii si incheierii politei de asigurare.

8. Conditii de returnare si garantie

Contractele de asigurare RCA nu pot fi returnate si nu beneficiaza de garantie.

9. Incetarea contractului

Legea asigurarii RCA prevede ca un contract RCA inceteaza in urmatoarele conditii:

  • La implinirea termenului stabilit in contractul RCA;
  • Daca vehiculul este radiat din circulatie;
  • La data la care asiguratorul este notificat de catre proprietar referitor la transmiterea dreptului de proprietate asupra vehiculului. In acest sens se vor atasa si documentele justificative;

10. Livrarea politelor de asigurare

Politele de asigurare se vor livra in format PDF la adresa de email oferita de client in formularul de comanda, iar la solicitarea acestuia se pot expedia prin Posta Romana la adresa mentionata de client.

11. Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Copyright

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea ML WEB STORE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii